Είναι με μεγάλη χαρά που παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα του κ. Νίκου Καρινιωτάκη, αφιερωμένη στα ιδιαίτερα μαθήματα ΙΒ Μαθηματικών. Υπό την ονομασία “mathsib.gr“, αυτή η πλατφόρμα αντικατοπτρίζει τη βαθιά δέσμευση του κ. Καρινιωτάκη για την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και προετοιμασία των μαθητών για τις προκλήσεις του διεθνούς διπλώματος Ι.Β. (International Baccalaureate). 

Στην ιστοσελίδα αυτή, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν έναν πλούτο πληροφοριών για το πρόγραμμα σπουδών του ΙΒ και τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μπορούν να επιτύχουν υψηλά επίπεδα στα μαθηματικά. Μέσω λεπτομερών περιγραφών των ιδιαίτερων μαθημάτων, των προσωπικών αξιολογήσεων και της προσέγγισης διδασκαλίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της μοναδικής προσέγγισης που προσφέρει το mathsib.gr.

Ο κ. Καρινιωτάκης είναι γνωστός για την εμπειρία και την αφοσίωσή του στην εκπαίδευση, και η νέα αυτή ιστοσελίδα αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την αποτελεσματική προώθηση της μαθησιακής εμπειρίας των μαθητών, προετοιμάζοντας τους για επιτυχία στις εξετάσεις του διεθνούς διπλώματος Ι.Β. (International Baccalaureate). 

Pin It on Pinterest